Ss1 Kızlar ne zaman doğurdunuz son adet tarihinize göre mi yoksa doktorun değiştirdiği adet tarihine göre mi?
Tugkaninannesi Ss1 doktorunuz sizin de mi adet tarihinizi değiştirdi? Benim de bebeğim son adet tarihime göre 36+3, doktorun değiştirdiği tarihe göre 35+1 , ultrasona göre 38+4. Neye göre hesap yapicaz inanın hiç bilmiyorum😊
KbraTreGn Ss1 benimde ayni son adet dönemime göre hesaplanirsa 18 agustos dogum ama doktor 13 eylul diyor kfam allak bullak 🤔
Oslem077 Banada geç döllenme olmuş dediler şuan 2 hafta bile önde canım bebeğim zamanla değişiyor yani büyüdükçe
Ss1 Oslem077 tamam ama doğum ne zaman olacak? Hiç düşünmediniz mi :) bazen 3 hafta öne geçiyor geme de son adetinize göre doguyor
Ss1 Tugkaninannesi benim son adetim 24 aralık (32+3) Doktorun değiştirdiği 1 ocak (31+3) Ultrasonda 32+3 Karin çevreme göre de haftam31 hafya çıkıyor nasıl biseyse anlamadım Ne zaman doğrucan meraklardayim🤰
Tugkaninannesi Ss1 valla ne zaman dogurcam ben de cok merak ediyorum. Umarım bayramı atlatırım:)) sizin daha varmış insallah hayırlısıyla alırız kucaklarimiza bebisleri;)