Busranze97 hunilimom sağol canm bende memnun oldum. Sevindim böyle bir post açınca hemen yazagim dedim 😅 pazartesi doğuruyorum inşallah darisi sizlere olsun Allah yar ve yardımcımiz olsun
hunilimom Nils merhaba bende şehitler mahallesindeyim 8 haftalık 2. Ye hamileyim devlete gidiyorum Ömer beye Emel hanımı da takip ediyorum çok tatlı bir doktor
Nils Minikkkuzum daha 2 defa kontrole gittim dediğim gibi yeni taşındık Ahmet bey nasıl doğumu karar veremedim Emel hanım iyi idare eder ama
gokces4141 hunilimom evet hastaneye yakınım ☺️ Ama benim doktorum Yeniköy de Özel Kocaeli Hastanesine gidiyorum.
Nils Minikkkuzum evet bende Ahmet beye gectim çok ilgili biri Emel hanım ayrılmış hastaneden Herseyin hayırlısı 💕
Cnsbas12 Merhabalar bende Gölcük Çiftlik mah. Deyim benimde bir sene olcak neredeyse burda 12 haftalık hamileyim 💕💕
Cnsbas12 hunilimom Gölcük medar eda eskimez çok iyi bir doktor hemde güler yüzlü çok sevdim kendisini
Melossduruu Cnsbas12 bende eda hanıma gidiyorum. Normalde devlette doğum yapmayı düşünüyordum ama eda hanım o kadar sıcak kanlı ki ona kendimi teslim ederken daha rahat ederim diye düşünüp özele çevirdim dogumumu
Cnsbas12 hunilimom evet yeni gelmiş sanırım ben hamile kalmadan önce gördüm 16 haftalık bebeğimi kaybettim emel bilici ye giderken bidaha gitmiyorum ama eda hanımı gördüm sonrq hamile kaldım ve ona gidiyorum keşke daha önce gelseydi ona gitseydim