xBusrax Merveacrl gittigidiyor n11 hepsiburada gibi sitelerde onemli olan satıcının puanı, yorumlari, basari orani vs. Gibi bunlara bakıp başarılı saticilardan alırsanız bir sıkıntı yasamazsınız.
BetulGokhanYldrm Merveacrl Rica ederim inşallah sizin de sevdiğiniz bir model çıkar fiyat olarak da beni mutlu etti
Aybukealtintas Merveacrl gitti gidiyor güvenilir bir site, herhangi bir sorun yasasanız, kargonuz gelmese ve ya gelipte bir sıkıntı olsa dahi paranızı geri alamama gibi bir sansınız yok
Gis aysezufermiray gittigidiyordan urunu onaylamadan iade edebilirniz. Instagramda oyle bir secenek yok. Yanlis bilhilendirmeyin. Instagramda dolandirilan insan cok
aysezufermiray Gis iade konusunda sorun yok zaten. Sorun gelen ürünlerde ne sipariş ettiysem kalitesiz ve çakma ürünler hiç memnun kalmadım o yüzden arkadaşı uyarıyorum herkesin görüşü farklı ben kendi görüşümü söylüyorum
Oglununannesi aysezufermiray canım iyide ürün gelmeden ödemeyi onaylamıyorsun ki ben sürekli oradan yapıyorum ürün elime gelmeden onaylamıyorum geliyor beğenirsem onaylıyorum şimdiye kadar iadem olmadı hiç instagramdan daha güvenilir gitti gidiyor
aysezufermiray Oglununannesi bende hiç öyle olmadı kredi kartsız alışveriş olmuyor parayı vermeden yollamıyorlar ürünü kazıklandım yani hep
Oglununannesi aysezufermiray kredi kartsız olmuyor canım o doğru ama mesela para çekiliyo ama satıcıya aktarılmıyor eğer onay verirsen satıcıya aktarılıyor vermzsen karta geri yükleniyor