Pnr_4668 Kizlar 36 haftalık olduk ama karnım haftasına göre küçük bayağı görenler şaşırıyor nerde bebek diye. En son ultrasonda 28 haftalıkken olcmustu kilosunu doktorum. Benim gibi olanlar var mı?
Edanurkeles Pnr_4668 ben 31 haftalığım benim de küçük ama bu bebekle alakalı bir durum değil iç karın ile alakalı bir durum iç karınınız geniştir dışardan konuşan çok olur aldırmayın önemli olan bebişlerimizin sağlığı ☺️Kilosu boyu haftasına göre normal ise bir sıkıntı yoktur yani
Elifinannesi_ Pnr_4668 Bende 36+5 haftalığım karnım küçük ama bebeğin kilosu filan iyi iç karnım genişmiş
yyagmurrsenn Pnr_4668 benim 8. Ayda karnım anca çıktı, ve bebek hep uzun ve kilosu yerindeydi. O sizin iç karın genişliğinizle alakalı. Şanslıyız diye düşünün. Suan 38. Hafta kızım 3500 kilo 52 cm ama hala göbeğim kücük.
Reyyankus Hayır kesinlikle benim de 39 hafta olduğuma inanmıyorlar ama bebeğim 3500 kilo maşallah. Bence göbeğin büyüklüğüyle alakalı değil.
Gizemin-minnakI @Pnr_4668 32. Haftadayım benimde karnım küçük. Bana da aynı şekilde diyorlar . Ama doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu söylüyor .