Gzdkrkgz bende 29 Kasım da 12+5 hafta da önlem amaçlı serklaj oldum. Belden uyuşturma ile. Geçen sene acıl serklaj olmuştum 20+5 hafta da. Ama enfeksiyon nedeni ile 24+3 de sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim 1 ay yaşayıp vefat etti 😔 şimdi o yüzden önlem amaçlı serklaj oldum. Bugün 15. Günüm. Çok şükür iyiyim. Yatıyorm. Wc harici kalkmiyorm. 2 gündür yemek yerken oturuyorm sadece. Wc ye çıktıkça iki dk balkona falan çıkıyorum. Doktorum da 10 gün dikkat et kendine. Sonra normal hayatına devam et demişti. Çalışıyorsan işine devam edebilirsin demişti. Sadece ilişki, ağır kaldırma ve elektrik süpürgesi yapma yasak dedi. Onun harici dağ bayır olmadığı sürece yürüyüş yapabilirsin demişti. Ama ben yatıyorm şuanlik. 10 gün sonra randevum var. İnşallah yine aynı güzel konuşur. Yine aynı konuşursa evime döneceğim inşallah. Aile yanındayım çünkü. Eve gidince de sadece yemek yapacağım. Diğer işler eşim halledicek. Şuan da tek başına hallediyor sagolsn. Gidersem iş yapmayacaksan gel diyor eşim. Sadece yemek yap yeter. Onda da ben yardım ederm yine diyor. Yoksa aile yanında kal tehlikeye atmayalım diyor sagolsn. 10 gün sonunda gidebilirsin demişti doktorum. Ama yine de bir kontrol daha bekliyorum ben. Serklaj olalı 15 gün oldu. 10 gün de kontrole var. Yine 1 ay sürekli yatmış olacağım. Evime gidince de yatacağım . İnşallah sağ salim kavusalim bebislerimize ❤️🤲🏻 Allah yardımcımız olsun hepimizin. İçimize, gönlümüze huzur ve ferahlık versin inşallah 🤲🏻❤️