gul06_ 21 haftalik hamileyim suyum fazlaymis ve bebegin gelisimi onden gidiyormus. Gebelik sekerinden şüphe etti doktor yarin sabah erkenden gidip aclik kani verecegim. Bu durumu yasayan varmi acaba bir sorun olurmu ilerleyn haftalarda duzelirmi.
Dilekcnkn gul06_ Benim detaylıda çıktı ama şekerim falan da yoktu yaptırdık önden falan gitmiyordu hatta son haftalarda artık kilo bile almıyordu sadece çok ağrım oluyordu karnım sürekli sertleşiyordu doktorum kaç gebenin suyu var normaldir dedi doğum yaptım çok şükür bir sorun olmadı sadece çok fazla kasılmamdan kaynaklı birde sanırım su fazlalığına dayalı doğum yaptığımda bebeğim inleyerek nefes alıyordu ağzından falan tükrük çıkıyordu 1-2 saat oksijen verip geri getirdiler
AzorsGril18 gul06_ Ben 21 haftalıkken suyun bir anda artışı, yüzünden erken doğum yaptım mayısta. Bebeğim öldü🥺😔 Allah hayırlısın yapsın senin için inşallah. Ama suyun fazlalığı hiç iyi bi şey değildir.
Yalcnnaysgll gul06_ benimde suyum fazla 23. Haftada öğrendik şeker testi yapıldı birşey çıkmadı şeker olmadığı sürece sorun yok dedi doktorum bebeğimin gelişimide önde gidiyo dediğiniz gibi şuan 29 olduk
gul06_ Dilekcnkn bugun detayliyada girdim az birsey yuksek dedi ama cok onemsemedi ama poliklink bolumundeki doktor korkuttu beni yarin riskli gebelige gondericekmis birde ordaki doktor bakacakmis.
Dilekcnkn gul06_ yani genelde sebep olmadan da yükselebiliyor muş şeker varsa o zaman dikkat edilmeli tabikide ama bana bir kısıtlama getirmedi doktorum
alyaninannesi2 Benimde suyum fazla hep öyle gitti. Şeker yok. Yarın doğumum var bebekte 2 hafta önden gidiyor kilosu çok olunca bide kanala yaklaşmayınca sezeryan kararı aldık. Yapabiliyorsan diyet yap şekeri meyveyi kes birazda ekmeğe falan dikkat et daha haftası küçük olduğu için 3 4 haftaya en geç normale döner. Meyve ve şeker baya suyu arttırıyor
gul06_ alyaninannesi2 ayy oyle sekeri olacak bi insanda degilm 62 kiloyum sadce ve oyle hergunde cikolata seker meyve tuketen biride degilm. Bakalm artik yarin anlayacagm sekerim olup olmadigini insallah yoktur
alyaninannesi2 gul06_ İnan kiloya bakmıyor bebeğin suyu. Annem 52 kilo hamile kalmış bana suyum aşırı fazlaymış bende anneme çekmişim sanırım. Ama suyu düzene sokan şekeri kesmek. Sezeryan olacaksanız çok sorun değil kilosu önde giderse ama tabi sağlığı için dikkat etmek gerek ❤️ Sağlıkla gelsin canım 🤲🏻 Benimde yarın sezeryanım var sabah. Bana dua eder misin ☺️😘
Ness23 Hiç korkma 28.haftaya kadar bende de birsey yoktu sonra suyun sınırın ustunde seker var kesın dedıler seker cıkmadı sonra doyet yaptım..Gunde bir tane meyve yedim,tuzsuz seyler yedım normale dondu.Suan 34.haftadayım dıyetle duzelır
iremcannn1907 gul06_ yazdıklarının hepsini yaşadım. Şekerim çıkmadı, 38. Haftadayım bebeğin gelişimi hala ileride, suyum fazlalıktan sınırdaydı, 30. Haftada normale döndü. Eğer şekerin yoksa diğerleri korkulacak şeyler değil, inşallah çıkmaz şekerin ❤️🙏
SekerAnne gul06_ benim de öyleydi 24. Hafta şeker testi yaptık 40 dakika sonra çıkardım kötü oldu midem bir saat bekleyemedim kan testi normal çıktı yine de beyaz ekmeği kesip tam buğday ekmeğe geçtim pirinç makarna tüketmemeye dikkat ediyorum karbonhidrata şekere dikkat ediyorum kısacası suyum fazla hala ama çok aşırı değilmiş şu an 26-4 olduk