ByzM Kızlar Allah nasip ederse bu ay sonunda doğumum var hemşireye bebek için penye battaniye mi daha kalın battaniye mi verdiniz
rgk ByzM penye ama içi dolgulu bi penye almıştım kalın onu vereceğim. arkadaşlarım mevsime göre çok ince olur normal penye dedi çünkü. yanıma da normal kalın battaniye aldım odada sarıp sarmalarız ❤
hunilimom ByzM hastane içi zaten sıcak oluyor penye degil ama biraz kalın battaniyeler var onları tercih edin muhakkak yanınızda kalın bi battaniye daha olsun
Nazli_ayar ByzM penye dediğin nasıl oluyo tam anlayamadım ama hastane çıkış setlerinde olan battaniyeden vericem ama çantaya kalın battaniyede koydum. Odaya getirdiklerinde onada sararim. Tabi oda sıcaklığınida göz önünde bulundurmak lazım
ByzM hunilimom yanıma kalın battaniye koydum ameliyathane falan soğuk olur mu bilemedim ondan aklıma takıldı nohut battaniye mi versem diyede düşündüm
Nazli_ayar ByzM Hee ince değil ya yeterli diye düşünüyorum. Zaten oda soğuk olmuyo genelde. Sen yanına bı tanede kalın battaniye al odaya getirdiklerinde ortersin
hunilimom ByzM zaten hemen bebeği yukarı çıkarıyorlar siz ne olur ne olmaz 2 battaniye alın hemşireler bilir hangisi iyi olur
Hakiko Ameliyathane de doğumhane de soğuk oluyor bi tık kalın battaniye vermeniz daha iyi olur ayrıca kalın havlu çoraplardan da koyun üşütmesin bebiş sağlıkla gelsin