twinsmommmm Kızlar bebısler dogduktan sonra odaya getırırken bebeklerı yıkıyorlar mı? Bız hep hastane seti felan alıyoruz ya acaba yıkayıp mı gıydırıyrlar sonra dırek mı gıydırıyrlar onu?
Kbrayankkk2 twinsmommmm Ozelde doğum etim bebegim temiz geldi yikadilar mi bilmiyorum ama temizdi yani sadece göbek bagi yeni olduğu için kani citcitliye gecmisti zaten bi hastane çıkışını giydirince degistirmek istiyor insan bebeğin üstünü ben degistirdim baska giydirmistim
Suzanne Hastaneye göre değişiyor galiba yeğenimi yıkamadan getirmişlerdi siliyorlar sadece enfeksiyon olmaması için
twinsmommmm iremss hastane cıkıs setlerı alıyoruz ya hep bızler ılk gıydırmelerı ıcın onu mu vermemız gerekıyor ?
Ege33 Yenidoğan bebek yikanmadan giydirilir. Anne karninda son 3 ayda verniks tabakası oluşmaya başlar kremsi bir yapı. İlk banyosuna kadar o bebeğimizin koruma kalkanıdır. Bebek için çok faydalı ne kadar kalırsa bebekte o kadar iyi :)
iremss twinsmommmm evet ama tüm parçalar değil iç zıbın dışına tulum veya alt üst takım çorap battaniye şapka eldiven
twinsmommmm Kucukmucize ısımlı yok ta ozenerek aldıgım bır tabe var ama yıkamadın gıydırıyrlar ya acaba onu vermesem de ılk baska bır takım mı versem onu hastaneden cıkarken mı versem dıyorum 🤷🏻♀️
Ege33 twinsmommmm normalde göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar ama bize doktorumuz isterseniz yıkayıp hemen göbeğini kurutabilirsiniz demişti biz de 3 gün sonra yıkadık bir sıkıntı çıkmadı şükür 5inci gün de düştü :)
Kucukmucize twinsmommmm canım öyle yap ister istemez kalıyor sildiklerinden hastaneden çıkarken giydir ben öyle yaptım