iki_melek_annesi 0322sukran Ben arayış içindeyim A101 bezini çok önerdiler alıp stok yapmak istiyorum ama bebeğe iyi gelecek mi pişik olurmu diye tereddütdeyim o yüzden almıyorum bekliyoruz bakalım hanımefendiyi artık
hunilimom 0322sukran ikisi de berbat 😂 BİM’in bezi çok kalın a 101 bezi çok ince ve sızdırıyor sokun bezi naylon gibi ve cisi dışarı çıkartıyor koku yayıyor ben Canbebe ile başladım hiç pişik sızma vs yaşamadım sleppy kalıpları küçük ve iz yapıyor bacaklarda prima guzel ama pahalı benim kızı pişik yapmıştı molfix de guzel toplu alımda uyguna geliyor
0322sukran iki_melek_annesi bende çok kararsız kaldım her iki bez arasında ilk neye alistirirsan ole alışırmis bebek o yuzden emin olamadim
[silindi] Ben de Migros’un bezini duymuştum prima gibi iyi falan dediler hatta, yeni doğan için prima premium care stokladım ama şöyle bi 6aylık olsun yani yaza doğru bim,A101 hepsini deneyeceğim valla
0322sukran [silindi] prima cok pahali cok iyi marka fiyat olarak pahali die kararsız kaldım A101 bim önerdiler memnun olan cok oldugun dan burdan da fikir alıp ona göre almayi düşünüyorum
Nurmilla [silindi] canim primadam sonra ne kullanan pisik yapıyor biz yegenimde denedik değiştirdik çocuğun öyle bi pisik yapti ki anlatamam zor iyileşti o yuzden neyle başlarsak oyle devam
Meral96 Isimleri neydi onlarin ben kullanmistim cok kotu olmustu. Ilac kokuyordu pishik oldu falan filan molfix iyi cok sukur
Aselinkooo 0322sukran 101deki daha iyi demişlerdi bende baktım, ama öyle uygunda değil, fiyat olarak. Vazgeçtim en azından İnternette arada indirime falan giriyor öyle almaya çalışıyorum. Sleepy.
ElifAkaln 0322sukran bende bimdekini kullanmıştım gayet güzel bi bezgin sıkıntı yaşamadım. Beklentiye göre de değişiyor tabi ama biz pişik olmadık
guzelbebegimmmmm 0322sukran oğlum büyüktü 5-6 numarayı kullanıyordum. Sızdırma falan yapmıyordu. Ama küçük bebeklerde ya da yenidoğanda nasıl olur bilmiyorum
Nazli_ayar 0322sukran Her bebekte aynı olmaz. Başkasının bebegine iyi gelir ama seninkinde pişik olur falan. En iyisi bı paket al, bı bakarsin denemis olursun. Memnun kalirsan devam edersin. Kalmazsan başka bez alirsin