babyboybaby Merhabalar! 😊 Bebeğim için hastane çıkışı seti sipariş etmek istiyorum instagramda vs önerdiğiniz güvenilir sayfalara ihtiyacım var bildiklerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim 😊 Şimdiden teşekkürler herkese🤰🤰👼👼
hafsa2020 babyboybaby instagram da bulduğum kendi programı olan enucuzbebekmarket var bakalım ben bi.kaç sipariş ettim bişeyler fiyatı uygun kalitesi de iyi çıkarsa eksiklerimi ordan tamamlıcam daha elime ulaşmadı😊
Kenanizm18 babyboybaby babycapa, ilkim bebe, azizbebe yi tavsiye ederim bide e bebekde suan indirim var.
Samsunluanne babyboybaby e bebekte indirimlere bakın derim aziz bebenin 160 dan 90 a düşmüş setlerinden aldım bende
GamzeArmi hafsa2020 bende o siteyi gördüm inceledim ama çok uygun geldi güvenemedim ürünleriniz geldiğinde yazarmısınız nasıl iyi mi kötü mü diye 😇
Dilekahinzen İnstagramda minilolabutik e bakabilirsiniz. Bende ordan sipariş etmeyi düşünüyorum birkaç model beğendim
hafsa2020 GamzeArmi geldi ürünlerim güzel ben beğendim 😊😊 sadece nohut battaniyesi biraz küçük aşırı küçük değil ama fiyatına göre iyi civilde 40 liraydı 22.90 a aldım 😊
mrymdnr Bende ınstagramdan yaptırdım isme özel tubakuyu_forbaby sayfasından çokta memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
Halise babyboybaby bebegin için en iyisi e bebek veya baby mall da da satiliyo idil baby nin kileri al cnm ilk tenine değecek şeyler önemli 👍😊
MelikeHayrunnisa babyboybaby sedeflikoza diye bi sayfa var ürünleri de kaliteliye benziyor. Bende ordan alcam bişeyler inşallah
sydv babyboybaby ben de e bebekten aldım aziz bebenin 10 lu takımları 56-62 cm yazıyordu sanırım çok küçük değil çok güzeller 😍