Merhabalar 8 ay burda bir çok arkadaşın mutluluğuna, acısına, öfkesine,özlemine tanıklık ettim ve bugün benim de buradan emekli olma zamanım geldi.38+6 da gece ani gelen hafif bir sancıyla acile gittim öncesinde evimde sadece duş aldım (okuduğum her yerde sıcak duşa rağmen geçmeyen ağrınız varsa bu doğum sancısıdır yazıyordu), sancım vardı ama söz!!! Nişan, su hiçbir belirtim yoktu acile girdiğimizde beni direk doğumhaneye aldılar meğer doğum başlamış🤦♀️ Sevgili ebem hemen suyumu patlattı ve sancılarım bir iki saat içinde şiddetlendi ve sıklaştı bebeğim gelmiş fakat ben bir türlü ıkınmayı beceremedim garibim orda anasının tatlı canının keyfini bekliyor, ebe baktı ben bu ıkınma işini beceremicem göbüşüme birine baskı yaptırıverdi ve kızım üçüncü basınçta kucağımdaydı sonrası bilindik duygusal kavuşma hikayesi eşim geldi hepimiz ağladık ve mutlu son. Gece biraz zor geçti dikişlerden dolayı ama sabah olduğunda artık hiçbir ağrım yoktu şimdi bebeğim ben ve eşim minicik ama kocaman bi çekirdek aileyiz diyeceğim şudur ki asla normal doğumdan korkmayın evet zor ama o doğum bitince olayda bitiyor bebeğinizin her anına tanıklık ediyorsunuz o göbek kordonu kesilmeden bebeğinizi sizin kucağınıza verdikleri anın tarifi yok ağlamakla gülmenin birarada nasıl olduğunu öğrendim ben dün içimde sevinçten davullar çalarken gözlerimden yaşlar geliyordu bu anı yaşamaktan korkmayın Rabbim isteyen ve hakeden herkese evlat sevgisini yaşatsın, hepinize hayırlı doğumlar🧿🧿🧿