Fadimegvn Göğüsleri benim gibi dikislik hale gelen var mi doktorlar ne kremi verdiyse kullanıyorum insallah bi an önce toparlarım morallerim cok bozuk😔
Bskaymazz1 Fadimegvn Valla benimde artık meme uçlarım kopacak gibiydi ama gümüş kapak aldım kullanmaya başladım bakalım toparlar inşallah 🤷🏼♀️ Bir ton krem, bitkisel kürler denedim ama olmadı 🤦🏼♀️
Ozge2805 Fadimegvn mustela ve garmastan pomat bunları bana hastane vermişti ikisindende çok memnun kaldım 15 günde iyi oldu ve birde tahin yağı mutlaka dene
Fadimegvn Deletedmom16362 evet bugun o kremi yazdılar nasil kullanıyorsunuz siz o kremi tek başına mi baska kremle birlikte mi
Melek3 Deletedmom16362 ben elimle süt sagiyirm bardağa koyarken bardağı sürtmek zorunda oldum için ağrıyor ama çatlak gibj vs durum yok ise yararmi
Melek3 Deletedmom16362 yara yok çatlak da yok ama kesik gibi ağrısı var da disdan görünmüyor öyle bişi
Hhfff Ayva çekirdeğini çıkartıp kurutup daha sonra suyun içine koyup jel kıvamına gelince göğüs ucuna sürdüğünüz de iyi gecelektir