Fdemir60 Hanımlar 16 haftalık gebeyim sürekli baş ağrım var kafamı kaldıramıyorum sanki kafamı yanlardan sıkıştırıyorlar gibi ilaç da içemiyorum aynı durumu yaşayanlar var mın
aysealtuntas Fdemir60 benimde aynı şekilde geceden beri aralıklı olarak ağrıyor ama doktorum parol içebileceğimi söyledi bende içiyorum yoksa dayanamıyorum artık
Ebruuuusalman Fdemir60 suan ayni durumdaym bi turlu gecmio kimise seker olabilir dio ama bilemedim bakalm cuma gunu kan tahlili yapilcak insallah kotu bse cikmaz diye dua ediyorum
yunusemreninannesiii Fdemir60 benim de basım agrıyo 22. Haftadayım dün ağrımaya başladı ama şiddetli değil
Fdemir60 Benim tansiyonum çok düşük 9 -6 bi kaç kez baktırmıştım sağlık ocağında parol da içmedim sormadan korktum açıkçası
dilaaaraozturk Fdemir60 tansiyonun gebelik için normal korkcak bişey yok gebelikte doktorlar herzaman tansiyonu düşük tutmak istıyor
Fdemir60 Çok geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz bende bi kaç güne gideceğim hastaneye artık dayanılacak gibi değil dün geceden başladı hala devam ediyor
Fdemir60 dilaaaraozturk peki baş dönmelerim baş ağrılarım da normal mi yani çok rahatsız edici olmaya başladı bu ağrılar
dilaaaraozturk Fdemir60 yeterince sıvı almıyor olabilirsin bende 20 haftalığım 5 gündür yoğun baş agrım var hamilelikte hormonlardan dolayıp baş agrıları daha çok tetikliyormuş