deletedmom87894 Kızlar bu aralar garip duyguya kapıldım gidiyorum😂konuşuyorum masal okuyorum sureler dinliyoruz müzik dinletiyorum karnımı seviyorum ama hala sanki iletişim yapamıyoruz gibi geliyor🤦🏻♀️😂karında daha nasıl iletişim yapıcaksın demeyin😂😂bu aralar o hisse kapıldım
nevarneyokk deletedmom87894 Annesi devam et .. Daha küçük ama görürsün 30 dan sonra seslendiğinde sana içeriden tepki verecek ❤️
Nigar_A deletedmom87894 bizim iletişimimiz : “ bu gün az kıpırdadın hadi kıpırda bakayım deyip mıncırıyorum, kaburgama dayalı ayaklarını mıncırıyorum”😂 öyle uykudan uyandırıyorum.şimdi ben seni doğduktan somra sen beni uyutmucan diyorum)))yoksa sesime tepki sıfır.ama babasının sesine tepki veriyor sıpa))
elifinilki27 deletedmom87894 Babasını sabah işe yolcu ederken uyanıp karnımı tekmeliyor gün içinde kafasına göre takılıyor birde gece yattığımda ben uyandım annecim sende uyuma diyor 😂😂
alparslanin_annesi deletedmom87894 kız masallah ben hala bebeye karşı tam birsey hissedip iletişime bile geçemedim denedim ama olmadı 😂😂 17 benimki de
Deletedmom16362 Ben büyük kizimdan karnimdakine firsat bulamıyorum 😁 Ama kızımla masallar anlatıyoruz,sarki söylüyoruz bazen o da tepki veriyor,hareket etmeye başlıyor 🙈
elifinilki27 deletedmom87894 Ben o zamanlarda normal bir şekilde hissetmeye başlamıştım tekmesini falan sert bir şekilde hissediyordum 😁 şimdi bazen tepki veriyor mesela sinirlendiğimde falan duygu değişimlerinde bayağı tepki veriyo