Jrkcmno Kızlar detaylı ultrason için devlet hastanesine randevu aldım kadın doğuma. Gittiğimde direkt alacaklar mı yoksa yönlendirme mi yapacaklar gidenler bilgilendirebilir mi?🙂
deletedmom87894 Jrkcmno yok canım yönlendirecekler oda sıra varsa 🤷🏻♀️Benim 1 ay yoktu özel kliniğe gideceğim o yüzden
Selin12- Jrkcmno canım kadın doğum size yeşil alan kayidi oluşturuyor o şekilde perinetolojiye randevu alıyorsunuz onlar yapıyor
Jrkcmno deletedmom87894 hiç bi testi yaptıramadım devlette süründürüyolar resmen özelde de aşırı pahalı🥺
Jrkcmno ipekveatlas ikili test içinde kadın doğumcu yönlendiriyor Perinatoloji ye dediler bekledim gittim ve geri gönderdiler detaylı için gitsem yine geri yollarlar diye korkuyorum
ipekveatlas Jrkcmno ya şöyle oluyo sanırım perinatolojiden randevu alabilmek icin önce kadın doğumun seni görüp onlara yönlendirmesi gerekiyo. sen git canım en kötü baska yere yönlendirir ama perinatolojiden randevu bulmak aman allahım🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Selin12- Jrkcmno canım doktora ayrıntılı ultrason için yeşil alan kayidi açmasını işte o seni yönlendirsin
Jrkcmno ipekveatlas bakalım yarına bi randevu aldım 20.haftanın içindeyim inşallah haftam geçmeden yetişirim 🥺
Jrkcmno Selin12- İkili test için yeşl alan kaydı yapmışlardı Perinatoloji den asla randevu bulamadım 182yi aramam gerekiyordu sanırım beynimi bulandırdılar artık detaylıyada girmek istiyorum bakalım nolacak sanırım her devlet hastanesi detaylıya bakmıyor