Nehirimmmmm İlk kızımda 16 da hissediyordum , ikinci bebeğim de oldu kaybettim çok şükür Rabbim yine nasip etti ama hiçbişey hissedemiyorum yaa daha önce kalp durmasından kaybettiğim için yine çok korkuyorum çok evhamlıyım 😞 siz kaçıncı haftada hissettiniz
Smyrayldrm Nehirimmmmm cnm korkma bende 14 haftalık bebegımı kaybettım kalbı durmus tu benimkinin de kananmam ıcıne akmıs pletesta yerınden kopmus bogmustu 😔 3. Beebgım Dı 2 tane oglum var gerı hamıle kaldım alahım tekrar nasıp ettı oglum olacak ınslhh bende 20. hafta da hissettim korkma yanı bende senın gbı cok evhamlıydım suanda 24 haftalık masalh cok net hıssedıyrm cnm konustgum zamn masllh tepki verıyo hemn 🧿🙏 🥰
Nehirimmmmm Smyrayldrm yaa Maşallah canım bnmm inşallah sağlıkla kucağına almayı da Rabbim hayırlısıyla nasşp eder , evet hep korkuyorum hep bişeu olacsk diye 😞😞 hissetseydim bu kadar korkmazdım endişelenmezdim
Gulseren06 Smyrayldrm merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bu durumuyaşafığınızda anlayabildiniz mi ben de bebeğimi kaybetmiş olmaktan korkuyorum ama nasıl anlayacağımı bilmiyorum eşim korona olduğundan karantinadayız😔😔😔
Smyrayldrm Nehirimmmmm amın cnm sende ınslh 😍 saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm ama korkma bende senın gbıydım bıraz daha buyusun anlarsın yorukuyorsunuzdur hissetmezsin bende cok yoruluyrmdum hep ondn Dı yanı sımdıde yoruluyrm ama tam net hıssedıyrm buyudu masalhh teyzesı sende hısedırsun uzulme ona yansıyo bak 🙏🧿
Nehirimmmmm Smyrayldrm Ya Allah razı olsun canım bnmm inşallah yaa inşallah bende hissederim inşallah sağlıkla kucağımıza Almayı Rabbim nasip eder 🥲🥲🥰🥰
Smyrayldrm Gulseren06 cnm ben bilmedim doktra gidince bildik bız alahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 bende kovıd olmustm hamıleyken cok sukur hepsini atlattım suanda 5 gunluk taze anneyım ❤️ evladımı saglıkla kucagıma aldomm ve ben oyle cok gec hıssetım oglumu 20. 21 haftada yanı 🥰
Mizgin09 Nehirimmmmm merhaba canım sağlıkla alırsın inşallah Kucağına benim 3 ncü gebeliğim kaybım olmadı şükür rabbime ama ben 13 haftadan sonra hissettim şuan 16 yım maşallahı var