Ozy Hamilelikde Agda yapilirmi arkadaslar ? Ben Hamile kalmadan önce agda yapmaya basladim suanda devam ermek istiyorum ama bi zarari olur diye korkuyorum. hamilelikde ilk üc ay agda yapilirmi ?
Ikinciyibekliyorum Ozy doguma gidecegim 1 aydan az kaldi hala devam canim. Ilk hamilelikte de yaptirdim ikincide de. Yillardir yaptiriyorum zaten hamilelik engel değil 🤗
Halise Ozy cnm bn 40 haftaligim daha gecen gun bile yaptim 9ay boyunca bi sıkıntım olmadi ama dikkat etmek lzm cok zorlama kendini arayı fazla uzatma yapabilir sn
bsraanne Doktorum hiç sorun değil tabi ki yaptırabilirsin dedi. (ama ben yinede ilk 3 ay beklemiştim)
Ozy bsraanne bende beklemek istiyorum ama jiletde kullanmak istemiyorum hemen 2 günde cikiyor ve her iki günde bir yapincada tahris oluyor bacaklarim Malesef 😩
AiA Ya walla hep aynı sorular . Ramazan da Nihat hatipoğluna sorulan sorular gibi her yıl aynı , burada da hafta da bir🤣 ağda yapılır . Hiç bir sıkıntısı Yok . Temiz bir yere git ki mikrop kapma , mikrobun hamilelikle alakası Yok , normal de biri de kapa bilir . Kendin yapacaksan da temiz ve hijyenik yap , pudra kullan .. iyi günler 🤗
gulbanuemre Ben hamileligimin basindan beri yaptirdim dogumuma 1 hafta kaldi hala devam son agdami olup temiz temiz gidicem nasipse :)
Elcnerdgn gulbanuemre bebek Doğum pozisyonunu aldıysa ağdada kendimizi sıkıp kasarsak sıkıntı olur mu ben oyüzden sıan cesaret edemedim
YeldaKarakolcuKk 30 haftaya girdim bende hep yaptırıyorum büyük rahatlık hamilelik yüzünden zaten daha erken çıkıyor sonuna kadar da gidicem kuaföre ağda için
gulbanuemre Elcnerdgn canim agdaya gittigin yere ona gore soylersin az az surerek yapar ben karnimin ustune bile yaptirdim sakincasi olmaz die dusunuyorum
Kayaeminegul Elcnerdgn bişey olmuyo canım Allah’ın izniyle benim 4 günüm kaldı bebek doğum pozisyonunda ama sıkıntı olmadı çok şükür ☺️
Duyguynrky Ozy canım yapılır bir zararı yok zaman ilerledikçe ağdanın acısından kasılırsan diye son zamanlarda önermiyorlar ama yapabilirsin
Bisaniye Peki ben bişey sormak istiyorum :) Ankara’da yaşayıp kuaförünü önerebilecek birileri var mı etlik tarafında ??? Kuaförüm işi bıraktı kaldım ortada :(