kızlar bilenler bilim benim hamileligim riskli gecti şükür 39 haftaya geldim bikac gündür bilenler bilir postlarımdan ben hem özel de muyane oldum hem devlete benim devleteki doktorum erkekdi en yakın hastane burası diye ben kendisine gitim pek de memnun değildim acıkcası kac gundur Doğum ile ilgili aklıma takılan sorular oldu cünkü benim doktorum bana ne ntsye baktı ne catı muyanesi yaptı Çarşamba gel suni ile başlatırız dedi benim icime sinmedi bugun acilden ntsye icin sıra aldım aynı hasteneden başka kadın dogum doktoru gördü beni catı muyanesi yaptı catın dar üstelik daha önce vajinal sorunlar yaşamasın zor hamile kaldın demi dedi bende evet kistim vardı dedim sonra ultrosona da baktı bana dedigi şey sen diğer doktorun hastası olduğun icin ben seni alamıyorum direk doguma kendi doktorunla konuş diretmesin boşuna sezeryan ol normal dogum yapman cok riskli dedi kendi doktorum diretiyor devlet hasteneleri hepsi mi böyle iki gün kaldı Doğuma ben başka hastene nerden bulcam özel e gitmek istesem imkanım yok sinirden ağlıyorum bana fikir verin açıkta kaldım resmen