Aysenur_c1994 Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğim o yüzden çok bilgim yok tiroitim 4.3 çıktı normal m acaba bilgisi olan var m
aysnrsvs Aysenur_c1994 gebeliğe göre yüksek 2,5 altında olması isteniyor doktora danışın mutlaka ilaç verecektir
kendincebirii Aysenur_c1994 merhaba, benimde 3,70 çıkmıştı gebelik için yüksek bir değer doktor ilaç verdi inşallah düşer mutlaka doktorunuza danışın ve ilaçla başlayın bence hamilelikte değerinizin 2,5 altı olması lazım bebeğe çok etkisi varmış
Suzanne Doktor ilaç verecek muhtemelen euthroyx verir düzenli kullanımda düşüyor korkulacak bir durum değil 😊
Aysenur_c1994 Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için görüştüm doktorumla ilaç verdi hemen başlıcam inşAllah düşer
Baharistan Benmde 3.55 çıktı hanımlar bilgi verrmsnz ya içim içimi yıo kontrole dha war ilaca falan baslamadık
Beyzanurecer Baharistan benim baştan beri hep 2 çıkıyordu ama ben yine de ilaç kullandım. Hamile kaldıktan 9 hafta sonra ilacımın gramı düştü 50 ye. Şimdi yine düşük çıktı tiroidim. Ya 25 içicem ya da bırakıcam artık. Doktora görünün. Büyük ihtimalle size de 50 mg ile başlar. Değeriniz 2.5 altında olmalı. Gebelik istiyorsanız hatta 1 olsa daha iyi.