2cocukannesiiii Sezeryan doğum yapacağım 2. Gebeliğim, 35 haftalık bebişim şuanda doğum tarihinize siz karar verebiliyor musunuz tecrübeli olanlar yardımcı olursanız sevinirim
Defne000 2cocukannesiiii evett doğum tarihini siz ayarlayabiliyosunuz oğlumda ayın 3 olsun demiştim ayarlamıştı doktorum
Senayyalcin 2cocukannesiiii Evet doktorunuzla konuşup ayarlayabilirsiniz sanırım bebeğin gelişimi de tamamsa doktor da uygun görecektir
RumeysaNur34 2cocukannesiiii doktor bana 31 ocak 1 şubat birini seç dedi o şekilde kararı size bırakıyor
2cocukannesiiii Defne000 doktorum 39 falan demişti 24 haftalıkken ama her şey o kadar zorlaştı ki bir an önce doğsun istiyorum zaten istediğim gibi olmuyor doğum bari tarihini belirleyelim ☺️
2cocukannesiiii Senayyalcin 34 haftalıkken gittim o zaman 36 haftalık bebiş ile uyumluydu önden gidiyor yani 37 haftalıkken istiyorum da inşaAllah kabul eder doktorumda
Elifgoktug1 2cocukannesiiii onlar ya ikiz gebelik yada problemli gebeliktir bebeği normalde 39 da alırlar planlı sezaryen haftasi 39 lü haftadır dünya genelinde sağlıklı kabul edilen bu aksi bir durum söz konusu olmadığı sürece. Bebek önde demişsiniz bebeğin kilosu boyu önde olabilir ama ciğerleri gelişmesi lazım önemli olan o.
2cocukannesiiii RumeysaNur34 benimde normalde 15 ocak görünüyor doğum 40 hafta yani haftaya konuscam bakalım ne dicek doktorum 1 hafta ile 1000 tl zam yapacaklar malesef
RumeysaNur34 2cocukannesiiii bizde normal doğum tarihinden 8 gün düştü sadece fiyatlar mı zamlanacak canım biz konulup fiyat sabitlendirme yaptırdık
2cocukannesiiii RumeysaNur34 vallahi onu bende düşündüm ama böyle bir şey yapmadılar, telefonda konuştum tamam yapılır dediler gittim kabul etmediler sinir oldum bende
Sumeyye1234 2cocukannesiiii mümkün olduğunca geç yaptırın bence. Bende bi an önce doğsun istiyordum gelişimi iyiydi 38+4 te doğum yapmama rağmen yoğun bakımda 12 gündür solunum sıkıntısından dolayı, sezeryanda böyle problemler olabiliyor. Tabiki herkeste olacak diye birşey yok kendi yaşadığım malesef bu
Kumru48 Sumeyye1234 Aynen bu doğumum da ben de kalabildiği kadar kalsın istiyorum erken yapmak istemiyorum Allah’ın izniyle içerde daha iyi gelişim oluyor 🥰