Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar lohusa takımı alacagim da ben sizler nerden aldiniz bir sayfa var orda modeller hoşuma gitti lohusahamile diye ordan alipta memnun kalan var mi
Busrakzlkc Minnakkurabiyeveannesi27 ben beden sorunu yüzünden kendim deneyerek almak istedim. Suwenden aldım iki tane. Bi açık renk bide renkli. İkisinden de memnunum. Daha giymek nasio olmadı ama yıkadım ütüledim kumaşları çok güzel
demirmommm Minnakkurabiyeveannesi27 suwenden aldım ben yıkayınca bi tık çekti ama kumaşı falan çok güzel
annembabam Minnakkurabiyeveannesi27 ben trendyol inciden aldım lacivert önden düğmeli pijama takımı ✔️🌸dokusu , kumaşı f/ p olarak gayet iyiydi . 70 e almıştım kasım ayında 🙏🏻
PrensesFiona Minnakkurabiyeveannesi27 https://imgyukle.com/i/k928ne Bundan aldım canım kumaşıyla her şeyiyle çok hoşuma gitti. Ben 225 e almıştım şuan 300 olmuş 😐
minikkminik Minnakkurabiyeveannesi27 kendi pijamam mjamass.com dan ve yeri harika yıkamayla falan çekmiyor diz yapmıyo çok güzel kumaşı bebeğinkini de bir butikten aldım