Mavisinannesi2 Kız isimleri arıyoruz bulamıyoruz birsürü birsürü önerilerinizi yazar mısınız veya kızlarınızın isimlerini 😄😄
Nalan53 Mavisinannesi2 zeynep alya elif sare Betül ceylin defne buglem eslem erva kendimizde isime karar veremedik ama size fikir olsun😂😭
_ipekkkkk Mavisinannesi2 Kızım olsaydı Zeynep Hafsa veya Zeynep Sare düşünüyorduk 🌸 sanada fikir olsun canım
2erkekannesiii Arven Aksa Ayliz Asel Afra Arya Asya Asmin Alara Beril Beren Berra Beyda Berfu Beray Belinay Buğlem Bade Bahar Ceylin Deniz Duha Duygu Dilara Ezgi Eslem Eliz Erva Eylül Elif Farah Gökçe Güneş Göknil Göksu Hivda Hira Hüma Hafsa Işık İdil İpek İnci Kübra Lina Lidya Leyla Melek Naz Nil Nur Nas Nagehan Nilsu Pınar Pelin Ravza Rana Rüveyda Selin Su Sima Süheyla Sare Şafak Şirin Tuna Umut Umay Ulya Ülkü Yade Yaren Yeliz Yeşim Zümra Zehra Zeynep
Aycicegim Mavisinannesi2 bir çok isimden eleme yaparak Gökçe ’ye karar vermiştik diğer düşündüklerimiz ise; Eslem, Buğlem, Almina, Esila, Sare, Mercan idi. Sanada fikir olsun canım 🥰
Mavisinannesi2 Esilaerenn isminiz dikkatimi çekti kızınızın adı esila mı benim 1. Kızımın adı esila 2.de kız melis diye düşündüm ama sonra vazgeçtim melisa değilde melis daha hoş geliyor sanki kulağa😇
Mavisinannesi2 Esilaerenn tabiki tercih sizin benimde 1. Kızım Esila 2. Melisa mi melis diye soracak olursanız melis tercih ederdim size öneri olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😇😇🥰