-Eflatun- Cutemomy stres yapma doktoruna söylersin 1 saat geç diye aşılamada öyle olur sorun değil yani doktornla görüş saat işini mesela ben gece 11 de aşılama olmuştum 36 saat sonrasında gündüz 11 e 15 varken aşılama oldu 20 dk yatırdılar orda
Deleted5544 Cutemomy hiçbir şeye dikkat etmedim sadece çok yoğundum o ay, odaklanmamıstım hiç hamileliğe. hani takmayın diyolar ya gerçekten önemli bence. 3. denemede tuttu, 18 aylık suan ☺️
babynil @sheyda1991 hamileler icemez bir gbi bir ibare kullanmis miyim ben? Kullanmamamisim. Ne diorum kafein iceren seyler rahme tutunmayi zorlastirdigi icin ben tuketmedim diorum. Bu aciklamayi yapmadan yazdigimi duzgun okusaydiniz keske ☺️
sheyda1991 babynil yasak demenize istinaden dedim bende zaten. Yasak değil dozunu ayarlamak mühim sadece. Her şeyin fazlası zarar gebelikte. Yazdığınızı okuduğum için sizi de etiketledim zaten :)
sheyda1991 babynil tartışmak istiyorum gibi bir ibare kullanmadım sadece dediğinizi okuduğumu ve buna istinaden literatürde yazanları söyledim. Bu hayatta her şeyin fazlası zarar zaten bebeğe de kendimiZe de. Siz kendi doğrunuzla yola devam edin ben kendi araştırmamla :) gereksiz polemiğe lüzum yok 👍🏻
1yagpir_ gizzzy35 ilaç kullandınız mı aşılamadan sonra gün gün belirtilerinin nelerdi pozitif görünceye kadar?
gizzzy35 1yagpir_ Sadece folik asit ve coraspin vermişti doktorum onlari kullanıyordum. Belirti aramayın çünkü bende olmadı 😊