Bi çok yorum war ama bende kendı hikayemi paylasmak istedim aşılamadan önce 3 ay klomen tedavisi başarısız oldu pkoyum bu arada adetin 2. Günü igne yapmaya başladım 8 doz sın igne günnde yumurta takibim yapıldı 9. Gün çatlama 11. Günde aşılama yapıldı ben hiç bişey hissetmedm okudum durdum bilgim kadar sure dua doktorum çok inançlı ve mükemmel birisi besmele çekti oda bişeyler okuyordu bitti dedi ve aşılama olmuştum . İlk denemede tuttu ben hiç yatmadm sadece masa 20 dkk beklettiler kalk dediler kaldım sonra ewe geldim dip bucak temizlik yaptım bayrama 10 gün war dı tarlı börek unuttum aşılamayı bide üstüne tatile gittim😌 tatil dönüşü bi kokuya igrendim ewde test yaptım ve pozitif gece hastanede test yaptırdım 15 di 2. Gün tekrar yaptırdım artınca war dedm ve böyle güzel sonuçlandı suan 25 haftalık bi oğlum daha olacak.
Bol bol havuç ceviz avakado ananas incir kür ve su tükettim.
Yememen gereken şeylerde yeşillik limon ve kırmızı et dedi bana ne dediyse harfiyen yaptım hiç yatmadım ama🤣
Ben özel klinikte yaptırdım profdu doktorum sperm yıkama ve bana yapılan işlem 2 bin ignelerde bin tuttu. İlk gebeligim tedavisiz olmuştu bize rapor cıkmadı. Bu arada aşılama oldum gün banyo yapmadım ertesi gün banyo ve gün aşırı ilişki sabaha kadar aynı şekilde banyo yapmadım 1 hafta gün aşırı 2. Hafta 2 güne bir şeklinde regl günüme kadar dewam ettik inşallah yazdıklarım fayda saglar sizlere bayada uzun oldu ama kusura bakmayın🥰