Fidashka Kızlar beyaz atlet giymiştim gece uyurken sabah uyandığımda sağ göğüsümün önü lekelenmişti,sarı leke etrafıda beyaz leke.Şimdide aynı şeyin sol göğüsümdede olduğunı gördüm. Daha öncede beyaz lekeleniyodu süttür diyip geçıyodum ınternettede renksızse korkmayın yazıyodu.Ama kanlı ve ya renkli olursa doktorunuza başvurun yazıydu ınternette Acaba nedendır sarı olması???
Ebrar34 Fidashka süt zaten o merak etme hani ağız sütü diyorlar ya sarı renk o kolostrum ben sol göğsümden geliyor korkulacak bişey yok ☺️
Duygue Fidashka erken gelen sütün sıkma demisti bana doktorum gögüs pedi al koy cünkü üstler cok kirleniyo
Fidashka Ebrar34 Duygue Peki ilk gelen sut bebek icin cok onemli diyolardi hani,o mu bu akan sey?bebegim o onemli olan sividan mahrummu oldu simdi?🙄
Duygue Fidashka doğumdan sonra sütün gelicek o tabiki önemli ya bu hazırlık gibi bisey öyle olsa gelmezdiki Erkenden
Ebrar34 Fidashka hayır merak etme göğüsler kendini hazırlıyor emilmeye süt üretiliyor ya şuan hala devridaim yapıyor gibi bişey siz ellemeyin sıkmayın üretiliyor zaten içerde 🤗