Ayum21 Hanimlar en iyi bebek bezi ve ıslak mendil önerileriniz nelerdir siz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
Nnurdan Ayum21 bezde idda edemem çünki kullanmadım henüz ama, ıslak mendilde sleep yeni doğan içeriği tertemiz (bezide sleep natural aldım bu arada)
iremss Ayum21 bezde benm en memnun kaldığm prima premium care oldu ıslak mendilde de sleepy natural gayet güzel kokusuz
Zeyyyn Ayum21 sleppy bıo naturel kullanıyoruz ama çok iz yapıyor ıslak mendil sadece dışarda kullanıyorum sleppy ıslak mendili bıo naturel olandan evde pamuk kullanıyorum pişik olmuyor
Aselinkooo Zeyyyn bedeni küçük geliyordur 1 büyüğüne geçin isterseniz. Ya da çok sıkmayın. Giydirdiktenn sonra parmaklarınızla lastiklerini Bi açın daha genişlemiş oluyor alan.
hs_mutluluk16 Sleepy bez aldım e bebekten bebek pamuğu aldım ıslak mendil kimyasal illa ki içeriyor çünkü 🤗
blue5 Ayum21 sleppy natural ve yenidoğan sleppy islak mendil kullaniyorum. Memnunum bir kac kez tasti oda bezimiz kucuk geldigi icin.
Aselinkooo Ayum21 bez sleepy ıslak mendil ilk uni baby kullanmıştım. Sonra sleepy 😄 şimdi kızım 2 yaşında bimdekini 🤣 bebek büyüdükçe değişebiliyor. Yeni bebeğime gene uni baby aldım yanlış hatırlamıyorsam.
Zeyyyn Aselinkooo kalıpları dar o yüzden iz bırakıyor canım kendi kilosundan 1 beden büyük aldığım halde yinede iz yapıyor bezin yapısından kaynaklı