mavi18_ Hanımlar bir kızım olacak 20 haftalık hamileyim. Ama henüz kızımıza bir isim bulamadık. Önerilere açığım, bekliyorum.🌸
PrensesFiona mavi18_ duru, elif, defne, zeynep ben klasik sevdiğim için çok farklı isimler değil canım ama hoşuna giden olur belki 😊
iki_melek_annesi mavi18_ ilk kızımın adı Ecrin 23 haftalık hamileyim kızımın adı Defne olacak inşallah
happy353535 mavi18_ bir kizim var 1 buçuk yaşında ismi ESLİNA.. ikinci kızım doğacak Haziran da onu da İKLİMA düşünüyoruz
Rengarenkk mavi18_ kızımın adı Meryem Azra. Anlam olarak birbirini tamamlıyor. Azra Hz. Meryemin sıfatıymış. Temiz el değmemiş anlamında. 🥰
Steacher mavi18_ ilk kızımın ismi GÜLCE 🌸 karnımdaki kızım da ECE. Ece’yi kızım koydu 🥰 bana bırakmadı iki yaşında ama “kızım başka isim koyalım” dedikçe “ hayır Ece olacak” diyip göbeğimi seviyor 🙈☺️
mavi18_ Steacher eşimde Gülce ismini çok istiyor ama benim adım Gül 😂 eşimin annesi ablaları hep Gül ile başlıyor o yüzden koymak istemedim ben resmen aile geleneği haline dönüşecek yoksa Gül ismi😂