Ceren_akbay Bizim cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Ali Mirza ♥️ kız olursa Asel Lina olacak inşallah😍
mervebsrnn Nebyaa ayy bende yağız koymak istiyorum eşimde babasının ismini istiyor Mehmet yağız oluck bizimkiside sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Tuliy5 Nametkyldz Amine Meva çok güzel 🥰 Belinay’ın anlamı yanlış biliniyor. Bölünen ay, korku saçan ay demek aslında. Elif Asya da çok standart
mustafaninidili İlk oğlumuzun adı Efe ikinci evladımızın da erkek olduğunu öğrenince efemiz kardeşimin adı Kerem olsun dedi ve öyle kaldı. Allah nasip ederse Efe ve Kerem kardeşler olacaklar 🥰🥰
Son_Almila Tuliy5 elif Asya güzel ikisi tek kullanıldığı zaman standart değil klasik isimler bana artık eslem ceylin esila masal öykü aren isimleri çok klişe gelir oldu bunun gibi isimler bir jenerasyonun isimleri hep böyle. Biraz özenti geliyor
ipekercan Damyavuz masalah bende bu isimde takildim herkez farkli isim soyluyo benimde arkadasimin kizinin ismi ama sakin oluyolarmis galiba duyduguma gore sizinki nasil