Son_Almila Aycicegim yaa niye 🥰 Hüseyin Nihal atsızın deli kurt romanında tanışmıştım bu isimde lise yıllarımda tarihi havasını seviyorum ismin
Aycicegim Son_Almila evet biliyorum Gökçen Gökçe Hatun bir çok tarihte geçıyor bizde milliyetçi yönünden dolayı bu isimi tercih ettik zaten, ama Gökçe daha sade ve zarif geldiği için istedik. Umay ve Almila da düşünmüştük 💐
ftmnr_drgt aysnr_as Armin🥰 birinci ayda daha düşünmüştuk erkek ve kıza uyumlu bir isim 14.haftamizda kizimizi ogrendik şimdi 29 haftalığiz 🥰
Son_Almila Aycicegim benimde kız olacak Umay istiyorum ama İslamiyet ile az biraz ters düşüyor. 4 isim seçeneği var şuan aklımda
Tuliy5 betulgurel Berra ismini iyi araştır canım. Peygamber Efendimiz Berre/Berra ismini değiştirmiş, anlamı kibire yol açabilir diye.
betulgurel Tuliy5 benim okuduğum kadarıyla gittiği yere bolluk bereket getiren hayır seven anlamında gördüm ama
Aycatasdelen Oğlum var 4 yaşında Buray Atlas 🥰 şuan hamileyim cinsiyeti henüz belli degil. Erkek olursa Bulut olabilir yada Rüzgar . Kız olursa Güneş 🥰