Nrsltn seker55 renas yol arkadaşı rehber demek ♥️ Kökeni için arapça diyende var ilk türk isimlerinden diyende ben kulağıma hoş geldiği için birde abisi var 9.5 yaşında ona yol arkadaşı olsun diye bu ismi düşündüm 🥰
EbruCett Iknr-mls Benimde kızım olsaydı Adı Nefes olacaktı kısmet oğluşmuş aklınızda olsun bence çok anlamlı 🥰
bet_kilic42 Cinsiyet belli değil ama erkek ismi düşündük Ali Alp veya Ali Han arasında kaldık karar veremiyoruz
Hafize3536 Çinsiyeti belli olmadı ama kız olursa (aymira asel ) düşünüyoruz erkek olursa (atlas ,güney yada kuzey )düşünüyoruz sağlıkla gelsin yavrularımız
Ayse-s-35 kasimannesii bir şehidimizin ismi. Beni çok etkilemişti şehitlik mertebesi sonrası başına gelenler medyada söylenmemişti. İsmi yaşasın istiyoruz
sedefyrs1101 Kayınpederimin Adı nekadar içime sinmese de yanına Efe ekleyerek koydum Galip EFE oğluşumun adı🌼
Tuliy5 betulgurel Berra ismini iyi araştır canım. Peygamber Efendimiz Berre/Berra ismini değiştirmiş, anlamı kibire yol açabilir diye.
BerayAzra Iknr-mls benimde çevremde yok ama happymomda çok gördüm ısınamadım ona da 😕 başka öneriniz varsa alırım😊