Annekuzusu_0 aysnr_as %90 erkek dedi ben aybars efe diyorum eşimde ayaz yada poyraz istiyo eğer kız olursada zümra düşünüyorum
Nebyaa Yağız koymayı düşünüyorum eşimde babasının ismininistiyor büyük ihtimalle yağız osman olacak 💙
edanurbalci Nebyaa ay bende yapız istiyorum eşimde dedesinin ismini koycak 😄😄 yağız ali olcak inşallah
TBYF aysnr_as Nebyaa Benim oğlumun adı Yağız Fırat❤️ ama Yağız ismi aşırı hareketli bir isim hiç yerinde durmuyor koyucak olanlar 3 defa düşünsün 😂😊
Zumra_tuba1235 Annekuzusu_0 benim kızımın adı da Zümra çok zeki bende aşık olarak koydum Zümra mı ♥️♥️
Papatyaytt Zeyno1934 ya benmde yağız ismi çok hoşuma gidiyor ya yağızalp yada Yiğit han kırmak istiyorum
feyzaikra Daha cinsiyeti belli değil ama eğer kız olursa Amine İkra erkek olursa poyraz Talha koyucam inşallah ❤️
ozlemkzl3 Nrsltn bende asil istiyorum eşimde babasının ismini istiyor asil arif gibi düşünüyoruz daha net değil
Tuliy5 Merve67i Eslem ismini iyi araştır canım. Aslında safece erkeklere uygun bir isim. Eslem selametli erkek demek. 🤔 Ikizler için Asel & Esil güzel olur bence 🌸
Kbraa1221 aysnr_as Bizde Doruk koyucaz inşallah 👶🏼💙 , Rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Tgceetali_08 aysnr_as daha cinsiyet öğrenemedik ama erkek olursa Ali Kemal kız olursa daha isim bulamadık
Iknr-mls EbruCett erkek olsaydı ismi hazırdı atlas ama kızım olacak isimsiz kaldı karar veremiyoruz 🙄
Busra_001 aysnr_as Oğlum olacak ismini Fırat Alp koyacağız Allah nasip ederse perşembe günü doğumum var.🙏💙
BerayAzra aysnr_as DnzMhmt benimde kızım 2 buçuk yaşında adı Azra. 32 haftalık oğluma hamileyim Ayaz istiyorum ama çok yaygınlaştı bu isim bilmiyorum😕 sağlıkla gelsinler🙏