Minik_prens Lilyrose 38. Haftadan selamlar bizim de bir hafta içinde gelmezse sezeryan olucam doktor bekletmek istemiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelseler de bi rahatlasak:)
Asudeprenses Lilyrose 38+5 🙂bir hafta içinde doğurmak istiyorum artık, çarşamba kontrol var ,inşallah 39 gibi gelir ,kilosu falan iyi zaten, Allah yardımcımız olsun, bir avazda kurtarsın inşallah 😊
Aslitemiz Lilyrose artık çok zorlanıyorum sürekli uykum geliyor sizinde öylemi ya bugün bütün gün yattım uyudum hiç bir iş yapmak gelmedi içimden
Burcummmm 37+6 dan selam 🙋🏻♀️ Valla gelse artık gebelik sekeri var bende biraz iri kıyım oğluşum 😅 kendi gelsin cok istiyorum yoksa doktorumuz son gününü beklemicek 🥴
Serapcinar Burcummmm bebeğiniz kaç kilo acaba ve 36 haftalıklenki kilosu kaçtı bende de gebelik şekeri var ondan soruyorum 🙏☺️
Sekerfasulyesi Minik_prens 41e kadar yolu var özel bir durumunuz yoksa neden sezeryan diyor ki acaba. Bende 38+1 doktor çatı muanesinde daha kanala girmemiş 1hafta 10günü var dedi ama hiç sezeryandan bahsetmedi
Minik_prens ecemsmom 39. Haftadan sonra bebek kakasını yiyebiliyormuş suyu azaliyormus farkli reaksiyonlar gerçekleşme olasılığı yüksekmiş riske atmak istemiyoruz dedi 1 hafta için de normal doğum olursa yapicaz olmazsa sezeryan dedi
Lilyrose Asudeprenses amin inşallah benim 39 3 haftalık 3500 kilo gözüküyor 40 dan sonra hala daha gelmezse diye korkuyorum
Atubaaa 37+5 sezeryan oluruyorummm cuma mübarek erken mi acaba korkuyorum bebeğim küveze girmez inşallah
Lilyrose Atubaaa neden 37 hafta da sezaryen bi sıkıntı öı var acaba anne karnında 1 gün bile çok önemli diyorlar merak ettim
Mia_mom 38+4’üm karnımdan kasıklarıma doğru ağrım oluyor, daha önce doğum yapmış olan var mı? Belirtileri nasıl oluyor bir anda mı sancı geliyor bizde merakla bekliyoruz ne zaman geleceğini 🥲
Asudeprenses Mia_mom yalancı sancı o canım,önce suyun geliyor, birkaç saat sonra sanci başlıyor belinde ağrı olarak hissediyorsun, önce arada bir olurken zamanla sıklaşiyor ve şiddeti artıyor, zaman tutarak anlarsın
yyagmurrsenn Asudeprenses herkesin suyu gelmiyor ki, sadece sancıyla başlayan dogumlar var, sancı olmayıp nst görenler var.. herkes bir değil :)
Lilyrose Aslitemiz bende de öyle bide dr dediği herşeyş yaptığım halde bi gelişme olmuyor ümidim kırılıyor ondan dolayı da enerjim hiç yok psikolojik olarak