Happyy_mam93 Kizlar iki gün önce yaptığım ovu testi ve bugün yaptığım test arasındaki fark adetime 6 gün var neden bu kadar silik çıktı yok gibi normalde yumurtlama olmazsa bile bukadar silik çıkmaz adet olucam anlamına mı geliyo https://imgyukle.com/i/k9RzMt
Gzd1921 Happyy_mam93 adet olcaksın anlamına gelmiyor ama yumurtlama olmadıgı anlamına geliyor bu testi yaptıgın anda
Brcnbysl Happyy_mam93 senin yumurtlaman 9. Gün olmuş 10. Günde çatlama olmuş ve bitmiş artık ya adet olucaksın ya hamile adet gününe bir iki gün kala gebelik testi yap çıkar ben 3 gün kala silik çizgi ile öğrendim bebişimi
Happyy_mam93 Gzd1921 yumurtlamayı zaten adet biter bitmez gördüm çatladı yapmaya devam ettim ama ikinci yumurtlama olur belki diye bugün aşırı silik çıktı diğer günlere göre sebebini merak ettim hiç böyle görmemiştim çünkü
Brcnbysl Happyy_mam93 Lh testi vucudunumuzda hep var çünkü sadece yumurtlama olunca idrarda çoğalıyor lh ve koyu çizgi görüyorsun 2. Çizgiyide
Happyy_mam93 Brcnbysl yaa hayırlı olsun kaset mi erken testlemi yaptın ve yumurtlama kaçıncı gün olmuştu
Brcnbysl Happyy_mam93 çatlamanın 12. Günü öğrendim normal kaset test ile sonra erken gebelik aldım aynı ikisindede silik çizgi çıktı aslında erken gebelik testi almaya gerek yokmuş