yaseminan Nebyaa bende senin gibi inanıyordum taki cinsiyetimiz kesinleşene kadar bu yöntemde erkekti😜
burcural1 Nebyaa yaaa çok yazan var sizi de anlıyorum cidden göremediğiniz oluyor ama okudumda herkesi hemen hemen biliyorsunuz Banada baksanız çok çok sevinirim daha önceden de yazdım 🙏🏻 Ben 28 yaşındayım Eşim 32 yaşında
burcural1 Nebyaa yaaa çok yazan var sizi de anlıyorum cidden göremediğiniz oluyor ama okudumda herkesi hemen hemen biliyorsunuz Banada baksanız çok çok sevinirim daha önceden de yazdım 🙏🏻 Ben 28 yaşındayım Eşim 32 yaşında
Bussbusss Nebyaa ben 26 eşim 27 son adet 20 ekim rica etsem benimkini de hesaplar mısınız çok merak ettim :))))
burcural1 Nebyaa teşekkür ediyorum acaba nasıl hesaplıyorsunuz Bizde yapalımda sizi yormayalım baya yazanlar olmuş :)
euphoria123 bebek- yukarı da sizinle aynı yaş olan bi arkadaş daha vardı ona erkek demişti büyük ihtimal sizin de öyledir ☺️
bebek- euphoria123 a teşekkür ederim bakalım doğruluğu ne olacak bir kızım var bide oglum olsa hiç fena olmaz :) sonra diyorum e kız tek mi kalacak bir kız kardeşi olsa iyi olur hayırlısı olsun artık:)