seri4270 Bu instagram sayfasından siparş ettim hem yanlış yaptılar hem kalitesiz hemde ödediğim halde drajeleri göndermemişler kesinlikle tavsiye etmem uygun diye yaptırmayın
ebruzb seri4270 aaa cumartesi oradan yaptıracaktım bide moli diye bir yer vardı ikisi arasında kaldım eşimde riske atmayalım burada şekerlemeciye yaptıralım görüp tadını biliriz dedi biraz pahalı oldu ama bulunduğumuz şehirde yaptırdık iyi ki oralarda yaptırmamışız 😰
GamzeDurmus seri4270 bende tavsiye edeyim belki hala çikolata yaptırmayanlar varsa İnstagram da @atolyerenklim sayfası var ben nikah çikolatalarımı oradan yaptırmıştım çok güzeldi çikolataları da desenleri de çok hoştu bakabilirsiniz sayfaya güvenilir
Bebek08 Rukisira kesinlikle yaptırmayınnnn paranız çöp şimdiden diyim benn yaptırdım bana en son halini atmadan yanliş şekilde yolladilar istedim gibi olmadı vee kurdelesi çikolatası falan o kadar kötükii kutusunu attım zaten ben çikolatarı bi tepsiye dizdim mecburen
seri4270 Rukisira resim atarım tabi zaten istediğim gibi olmamış ne yazı kalitesi güzel ne baskısı bence iptal edin boşuna para vermeyin ben başka yere tekrar yaptıracağım
Rukisira Bebek08 yaa çok teşekkür ediyorum ı halde ben iptal edeyim ucuz etin yahnisi meselesi oldu bu :)
Birdemetanne ebruzb sakın moliye yaptırmayın bizi dolandırdılar paramızı da iade etmeden engellediler
Mervegeli Ben melodi çikolatadan dökme aldım ismi baskılı birde draje ekledim kendim kuruyemişçiden. Melodi yada hacı şerifi tavsiye ederim kızlar
seri4270 ElifAkaln kesinlikle en güzeli orası oğluma orada yaptırmıştım hem tadı güzeldi hem baskısı ve istediğim gibiydi
ebruzb Birdemetanne ayy gerçekten mi ucuz atlatmışım valla ya artu ya moliye yaptıracaktım iyi ki eşimi dinlemişim burda görüp tadarak yaptırdık fotolarda falan da nasıl güzel görünüyordu ya çok kötü insanlar var gerçekten