PembeLia CerenErenAnkarali Dikerken biraz hissediliyor canım, sadece sonrasında dikişlere zarar gelir mi açılır mı korkusu biraz zorluyor insanı kesinlikle korkma normal Doğumdan.💁🏼♀️
CerenErenAnkarali PembeLia uyuşturmuyolarmıı sancıdan değil o dikişin atılılışından korkuyorum ya 40+1 doğmuyoda zaten
PembeLia CerenErenAnkarali Uyuşturuyorlar sadece çok hafif iğnenin batması hissediliyor ama o anda zaten biran önce olsun bitsin istiyorsun hiç korkma korkulacak birşey değil.😌
Fatzek ya bnmki estetik dikiş oldu antibiyotik kullanmadım 16 gün oldu ağrı sizi yok. kenarlarda ip var kendiliğindenmi düşcek
NekwaSultan Pelvan Ben bugun 1 haftalık oldum fazla dikiş olmasına rağmen normal hayatima döndüm şükür Sezeryen olsam kesin kalkamazdim cok çıtkırıldımimdir
Pelvan NekwaSultan yaa gercekten sezeryan bu kadar kotumu 🙈 benim bebegim daha donmedi 34 haftaligiz donermi bilmiyorum 🙈
Derinimm Sadece benim mi dikislerim acilma yapti daha once yasayan yok mu haftaya tekrar dikis atilacak cok korkuyorum gecem gunduzum onu dusunur oldu nasil olacak hic bilmiyorum😔
PembeLia Pelvan Aslında kişiye göre değişiyor bence, hangisi hayırlıysa sizin için o olsun önemli olan o.😌
NekwaSultan Pelvan Bence öyle canim Kiminin dogumnaninda dönüyor daha erken zaten 35 genelde dönüyor bebekler