PembeLia Herkese merhaba, dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti acaba Ne zaman düşmeye başladı. 💁🏼♀️
Zeynepasell PembeLia kesi yapılan yerin dışişleri 18 günde düştü ana birde yırtık vardı bende onlar 22 gün olmasına rağmen duruyor daha popomun üstüne oturabilmis değilim artık iyileşse bunalıma gircem
anneee PembeLia doktorum estetik diktiğini söylemişti sadece uçlarında dikiş vardı omlarda 10 gün oldu olmadı düştü
NekwaSultan Benim de sali kontrolum vardi 1 dikisim düşmüş dr cabul iylescege benziyor dedi Ilkte 38 gunde düştü
NekwaSultan PembeLia Evet canim en erken 1 hafta 1 ayida bulabiliyor Dr.uma ilkim 38 de düştü dedim normal dedi
NekwaSultan PembeLia Canim dr antibiyotik verdi Bir de her tuvaletten sonra batikon sürüyorum kuru birakiyorum en önemlisi kuru tutmakmis dr.um oyle dedi Benim dikisim baya cok bakalim kac gunde geçecek
Gizemkcer PembeLia e Gzmm14 meyvedeki seker disinda hic seker tüketmedim desem yeridir cunku cok tiksindim ama iste ilk gebeligim her konuda bi panik bi heyecan ☺️
anneee PembeLia Anladım canım ben 15 gün sonra gittiğimde tekrar muayene etti bi kutu daha verdi enfeksiyon olmasın diye