Sultan_20 ozmus sade kefir tüketiyorum zaten ama bazen de almayınca almıyor herhalde diye düşünüyorum 🤨
Sultan_20 whitedream yok canım kan sulandırıcı kullanmadım 26+3 948 gramız ama doktorum kilo alımı yavaş dedi işte 🤷🏻♀️
whitedream Sultan_20 Benim 25+2 de 973 tü çok fazla bişi yok aslında 15 gün fark normal diyo doktorlar
Sultan_20 whitedream valla ben de anlam veremedim inan ki sağlığı yerinde çok şükür 🙏🏻 bakalım daha dikkatli olacağız
Eceguldemir55 Sultan_20 Benim bebeğim de tek damardan besleniyormus benim de ona kilo aldıracak iyi şeyler yemem lazım 😔
Eceguldemir55 Sultan_20 detaylı ultrason da tanısını kondu. Kordon’da 2 atardamar 1 toplardamar oluyormuş normalde. Benim bebeğimde 1 atardamar 1 toplardamar varmış. Daha az beslenmesine sebep oluyormuş doğuma kadar. Şuan normal kilosu böyle devam ettirmek için iyi beslemem lazım onu
Melikeakarsu Sultan_20 ya nasil desem Biraz da genetik kilo alimi benim ablam da cok gzuel beslenirdi herseyden yerdi arkadaslarin saydigi bu muz sut falan herseyden gunde mutlaka bi tane yerdi ama bebegin kilo almasi gerekirken ablama yariyordu besinler o aliyor du Doktor Genetik dedi bu kadar da bebegin kilolu olmasi icin ugrasmayin inanin kucuk bebekler daha hizli buyuyor yigenime Simdide az veriyoruz kilo almasin diye 😂😂😂
Sultan_20 Melikeakarsu evet canm doğru diyorsunuz genetik ama işte ilk kez anne olunca tedirgin oluyor insan acaba yenemiyor muyum die düşünmekten alamıyorsun kendini 🙈🙈🙈
Melikeakarsu Sultan_20 saglikli olsun canim Eli ayagi tutsun da 2 .600 dogsun 😂o sorun degil buyur cocuklar cok hizli buyuyor
poyrazinannesi3547 tahin pekmez, kaşar,muz,meyve,ceviz ,yulaf,balık ,süt sade soda yumurta bunlar hem sağlıklı hem kilo için faydalı ama genetikse ne yapsak olmuyo