Guluzaring Merhaba arkadaşlar progestan kullanımı konusunda danışmak istiyorum. Yatmadan önce kullanıyorum fakat sabah idrarımla atılıyor. İlacın faydası olmuyor mu acaba:( şimdiden çok teşekkür ederim
merakliblog Guluzaring ister istemez dökülüyor canım yer çekimi sonuçta ama çoğunlukla emiliyordur ona takılma. Ben transferden bu yana kullanıyorum 34.haftadayım hala öyle beyaz beyaz dökülüyor wcde
Esrabahar Guluzaring oluyor doktoruma sordum kaç saat sonra idrara çıksam olur diye oda geldiğinde çıkabilirsin koydugun an faydasını gösterir dedi
fztfatmazel Guluzaring tabii ki de faydası oluyordur, sabaha kadar emiliyor zaten artıklar da idrarla atılıyor;) içinizi ferah tutun🙏🏻
Mrcmrv19 Guluzaring ben çok kullandım onu koyabildigince ileri koymaya çalış faydası oluyodur tabi ki takma kafana mecbur lavaboya gidince akıyor 😊
Usenmezz99 Guluzaring ittirebildiğin kadar ittirmeye çalış canım brnde kullanıyorum dökülüyor ama işe yarıyordur
Gamze_akgunn Guluzaring ben hep ağızdan aldım valla deneyemedim alttan yan etki uyku sersemlik yapıyodu