Arzu-Anne Ysmnkzz bizde 30+2 yiz kızımla 45 cm boyumuz 1637 gr kilomuz çok şükür sağlıklıyız. Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin 🙏🌸
prensesannesiiiiii baloglusuuumm 29da bebeğim 1300dü 33 olduk çarşamba günü kontrolüm var bakalım kaç olmuş
Smyrayldrm Deletedmom_289 amın cnm senınkıde oyle saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 cinsiyetinı ne bebısın
Kelebekkkkkk Serpilikra benim aynı haftada 1750 gr dı kızım. Doktor bana normal dedi stres etmeyin bence düzenli beslenin
Suzan-mustafa55 Suzan-mustafa55 takıp ettiğim kadar iyi bu haftada ama Oylemi doktorda iyi diyor hatta bir hafta ondeymis
Eliza22gzm Suzan-mustafa55 biz en son 31+3de gittik o zaman 2.100 grdı boyu 43 cmdi şimdi 34 haftalık ama randevum 1 hafta sonra ☺️
Mucizem58 irmak28 doktor fazla falan dedi i kilosuna merak ettim bende 24+6 856 gram dedi şeker testi girdim sonuçları yarın alcam sizde şeker varmı acaba
Tosbikimm Hafta 3700kg boyu 49 cm dedi normal doğuma engel olur mu acaba bilgisi olan var mı ki sancım yok en az 10 gün daha kalır gibime geliyor. 😒
Dilekmom Haftada 2 kilo 200 gramdi bizimde önden gidiyo şekerim sınırda genetik faktörler de var eşimde iri 🤪😂
Eliza22gzm babynil ay hiç takma bana da obez mi olucak yok normal doğuramazsın kesin diyip duruyorlar hiiiç umrum değil çok biliyor herkes maşallah
Msl_ege Ysmnkzz doktorum boy kilo söylemiyor bende sormuyorum . haftasıyla uyumlu demesi yeterli oluyor