gulsahelmaci Slnn1122 valla sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra toparlıyorlar. İnşallah sağsalim alırız kucağımıza
Tubakybl Slnn1122 benim bebeğimede minyon dedi 32 haftalık 1688gr dedi kilo olarak iyi ama boy minyon dedi Minyon derken gelişme geriliği demek istememiştir değilmi ?
Ysmnkzz ogretmenanneyimm Bilemedim, benim bu haftaya kadar hiç demiyordu da ben sordum artık öylelikle söyledi.
Seross10 Ysmnkzz 32+3te gittiğimde 2036 gram 44 cmdi. Şimdi 34 haftalık olduk. 35+3te gittiğimiz de kaç olmuş olcsk meraktayım😁🥰
Eliza22gzm Cansumuratt yoo doktorum tamamen genetik dedi hatta erken doğum riskim olduğu için daha iyi olduğunu söyledi ☺️
Eliza22gzm Fatmnrzddd ay hayırlı haberler inşallah bizimde haftaya randevumuz nasıl dayanıcam bilmiyorum 🤣
Leylakkk Ysmnkzz 36+2 de 3700 gram di boyunu bilmiyorum yarın tekrar kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş
Gulsum_96 guzelbebegimmmmm yaa ne güzel bizde de kız olucak inşallah🥰sağlıkla kucağımıza alalım canım 😍
Alyabebekk ksuna33 bence düşük değil ya normal yani. Bende 27 haftaya giricem 835 gr kilosu 33 cm boyu gayet güzel dedi
Sevdemm0789 Ysmnkzz kuzum sen 8gun önce 21 haftalığım diyordun bugün 20 minik yavru geriden mi geliyormuş benim kız da geridendi düzeldik ama çok şükür 🤗🌹