Hellomommy _Yusufzehra kilosu gayet iyi, boyu da baş popo ölçüyorlar bacakları da düşünürsek 50 cm i geçer gayet iyi 👍🏻Maşallah 🧿
Arzuwithherlittlebaby Sukran3334 Ultrason çıktınızda uyluk kemiği ölçünüz FL olarak ifade edilir. 24.haftayı geçtikten sonra bu kemik uzunluğunu 7 ile çarparak bebeğinizin boyunu bulabilirsiniz. Daha önceki haftalarda bu ölçümü yapmak yanlış sonuç verebiliyormuş.
Busraferdi7 27 nci haftada 35 cm boyu 1044 gram kilomuz vardı şimdi 30+0 olduk haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş minik bey💙🧿
BerayAzra Ysmnkzz kızım 38+4. Haftasında 3.705 gr 51 cm doğmuştu🧿 şuan oğluma hamileyim en son 30+4te kontrole gittim 1.900 kg 42 cm di☺️🧿🤰🏻
ZehraMert Havvanrs ben herşeyi yedim hiç dikkat etmedim ya ekstra günlük bi tane muz yedim onun da kilo yaptığını bilerek yedim bebişe vitamin ve kilo olarak yarıyan yiyeceklerden biri
Ygzalp_16 babynil benim de aynı hep önden giderdi 35 haftada 2500 cıktı düşük geldi bana haftasıyla uyumlu 3200 doğar ortalama dedi dr şeker de çıkmadı ama bebeğim az almaya başladı kilo anlamadım…ama olsun 3 kilolar da ideal saglikli olsunlar da
Hzlkaya Mminikmucizemmm bartolin kistim vardı bebek de iri olunca riske atmamak adına sezeryan dedi doktorum ama normal doğum olabilirmiş