ByzM Tosbikimm kız bizimki bende sezeryandan korkuyorum gerçekten rabbim inşallah gönlünüzce doğum nasip eder
Tubakybl Slnn1122 evet banada dedi gelişme geriliği söz konusu bile değil dedi ama iki seferdir minyon bir bebek olacak dedi boyundan dolayı kafama takıldı hee ne kadar gelişiminde sıkıntı olmasada
Tubakybl cukulataannesi benimkide 32 haftalık kilo 1688 gr boy fl değeri 56.53 yazıyo 7 yle çarptığımda 39 cm çıkıyor haftasına göre 3 cm fln kısa
cukulataannesi Tubakybl hic kiyas yapma ortalama o civarlarda. Benim FL 5.99 seklinde yaziyor. Senin de 7 ile çarpınca mantikli bir sonuc cikiyorsa dogrudur. Doktorlarin soyledigi de her zaman en yaklasik degerdir. Doktor arkadasimin bebegini 4300 falan olcmus 4600 dogdu😄
babynil @Eliza22gzm ya oyle aslinda hani disarda sutumle buyur en fazla nolcak ki diorm. Ailem hic bi sey demio saglikli olsun yeter bizim icin. Kayinvalidem surekli yorum modunda surekli. 2bucugu zor bulur dedi benm kafama asiri taktigim donemde esim kizdi saglikli olsun da ne onemi var dedi. Nedeni benm kilo almamam ben almiorm ama bebek kilo alio. Smdi 2400olmus diorz 3anca dogar kucuk dio
babynil @ALk ben kilo almiorm sekerim ciktigindan beri hep veriorum. Ilk defa bu hafta 500gr almisim 400unu cocuk almis. Kayinvalidem surekli laf soyluo senin karnin daha buyuk olmali smdi almiosun beslemiosun dio
cukulataannesi Sukran3334 benim kagidimda 5.99cm yaziyor canim. O sekil bir deger degil mi. Ben unuttukca kagida bakiyorum hesapliyorum.
elif_alpaay Ysmnkzz 34+5 de gittim 2.776 kg’da kızım. Şuan 35+2 haftalığız. İki hafta önden gidiyormuş.
ftmnr_drgt Ysmnkzz 28+6yiz kızımla 28+1 kontrolde 38 cm 1333 gramdi , 27+4te 38 cm 1237 gramdı, haftamıza göre 9 günde onde gidiyoruz doktor kizimiz uzun boylu ve kilosu cok iyi demisti oda iyi beslendigi icin demisti , bende 60 ile kaldım 64 ’üm suan