Ceren1calhan Öyle çok kasık ağrım var ki, geçen hafta yumurtlama oldu çatlama oldu değerlendirdik ama şimdi bi hafta geçti feci derecede kasık agrım var sizce neden
Burcinhangul Test yapmadan belirti ile anlayamazsin ki canım beni her ay kandiriyordu o belirtiler çok istediğimiz için 🤭 regline daha varsa erken gebelik testi de yanıltabilir en sağlıklısı kan vermen 7 bile çıksa pozitif degerlendirilir
Burcinhangul Ceren1calhan hayatım benim reglime 12 gün vardı beta 7 çıkmıştı 5 in üstü her değer pozitif sayılır fakat doktor ne olur ne olmaz diye negatif der
Ceren1calhan Burcinhangul tamam canım çok teşekkür ederim ☺️ baya bilgilenmişsin valla ben çok bilmiyorum birde şey sorayım son kez geçen hafta yumurtlama oldu ya çatlama zamanı da değerlendirdik 1 hafta sonra hemen çıkar mı testte yani döllendigi zaman çıkıyor mu hemen
Burcinhangul Burcinhangul bana negatif dediler mesela 7 de reglim 3 gün geciktiginde betam 108 olmuştu. Net olarak reglim 10 gün geçtiğinde doktor pozitif demişti yani doktordan doktora değişiyor söylemler sen kan tahlilini ver 5 in üstü pozitif ama kimyasal olabilicegini de hep aklının bı ucunda tut olmaz da olursa üzülme diye
Burcinhangul Ceren1calhan Bir hafta sonra çıkmaz en az 10günde çıkıyor birde aklında bulunsun bana bunu bir doktor söylemişti reglin bittikten en geç 2 gün sonra degerlendirmeye başla ben öyle hamile kaldım ovulasyon yaniltabiliyor
Ceren1calhan Burcinhangul evet bizde öyle yaptık ama yine de teste bakmıştık , çok teşekkür ederim canım inşallah hamile kalırım 🦋😍
Burcinhangul Ceren1calhan inşallah balım. Boş bırakma çok istemek nasıl bir duygu 1 yıldır çok net tattım bin şükür ben başardım hadi sıra sende güzel haberlerini bekliyorum 🥰
Burcinhangul 5 in altı her değer negatif hayatım. Sen yine de bı kaç gün sonra testini yenile ve sağlık ocağında değil gerekirse git bı acilde yaptır