MinnosunAnnesi- Güzel anneler buralari çok bilmiyorum . Gebe takip ve doğum için hastane ve doktor arayışı içerisindeyim. Sincan’da olduğum için şehir hastanesi çok uzak . Bana önerebileceginiz doktor ve hastane var mı acaba ?
UmutsuzPolyanna MinnosunAnnesi- Sincanda koru hastanesinin bi hastanesi var yine koru ismiyle galiba oraya bakabilirsin cnm
Fatma29 MinnosunAnnesi- özel istiyorsan sincan koru ve a life hastahanesi var canım. Bende sincan da oturuyorum çok uzak şehir hastanesi. Ama devlet olarak soruyorsan hiçbiri iyi değil
Fadimedemirogluu MinnosunAnnesi- özele mi gidersin bilmiyorum ama ben Ortadoğu hastanesinden paket aldım Fatma Ceylan İlhan ‘dan 7.000 cıvarında ve çok ılgılı bir doktor çokta pozitif
defneveannesiii MinnosunAnnesi- canım ben gataya gidiyorum. Simcadaki devlet hastaneleri doğum yapılacak gibi değil. Devlet düşünüyorsan gata. Özel düşünüyorsan a life ve koru
MinnosunAnnesi- defneveannesiii aynen canım senin de söylediğin gibi hiç güzel bir hastane yok sanırım burada en mantıklısı özel . Peki birsey daha sorabilir miyim canım gata hastanesinde de şehir hastanesi gibi asistan doktorlar bakiyor mu bir bilgin var mı acaba ?
Fatma29 MinnosunAnnesi- muayene ücreti 135 tl kan felan 100 civarıydı galiba. Ben tam doğum paketi yaptırdım 6500 canım
MinnosunAnnesi- Fatma29 tamam canım benim peki doğum paketinde herşey dahil oluyor sanırım ilk hamileliğim olduğu için çok bir bilgim yok bu konuda
defneveannesiii MinnosunAnnesi- asistan doktorlar bakıyor evet ama çok memnunum9. Haftada cinsiyetini söyledi olabilir annesi dedi kesin çıktı 15 de. İlgililer azarlama falan yok. İyi bakıyorlar yani.
Fatma29 MinnosunAnnesi- evet canım herşey dahil. Ben 17 haftamda yaptırdım tam doğum paketi aldım sadece ikili tarama testini yaptırmadım diğer hepsi icinde
MinnosunAnnesi- defneveannesiii şehir hastanesinde ki asistanlara soru sormaya korkuyordum azarliyorlardi o yüzden sordum tamam canım çok sağol
Mrcmrv19 MinnosunAnnesi- ben sincandayım lokman hekim hastanesine gidiyorum aysun özen okay hocaya çok ilgili çok güzel anlatıyor herseyi cok seviyorum 33.4 haftaligim ikiz bebeklere 2 haftaya kadar doğum yapacam galiba bence bi dene derim 😊 birde ilk dogumumu da orda yaptim 3 yil önce 😊
MinnosunAnnesi- Mrcmrv19 tamam canım benim çok sağol bı denemek isterim . Bu arada rabbim evlatlarını sağlıklıca kucagina almayı nasip etsin insallah🤗
Livaninannesi MinnosunAnnesi- ben 12 cd arada muayene oldum bu dediğim iki Dr tavsiye ederim ama doğum için şehir Hastanesi’ne gidecem benim durumum yok özel için birde şehir Hastanesi’ndr de Necati hancerogullari okadar güzel ilgili hep kendisi bakıyor
gurbetcikizii MinnosunAnnesi- bende sincan tarafında oturuyorum ve gataya gidiyorum eğer özel hastaneye gitmek istiyorsan ve imkanın varsa A life’a gidebilirsin sincanda onun haricinde 12. caddedeki kadın doğumu önermiyorlar bende bikere gittim oraya ve hiç beğenmedim orayı tavsiye etmem öncelikle
Firatlar MinnosunAnnesi- lokman hekim hastanesi sincan ibrahim alanbay 185 muayene 5500(yanlıs hatırlamıyorsam paket) Paketsşz dogum 5050 Nst 60 :) İbrahim beyde oglumu dogurdum sezeryan cok memnunum. Cok ilgili beyefendş saygılı ve sabırlı bşr doktor. Kızıma hanileyim hala ona gidiyorm
aselkiz MinnosunAnnesi- Ben gataya gidiyorum ama sanırım size orası da biraz uzak kalıyo özele giderseniz eryaman hastanesi var yakın olarak