_elifmehmet_ Kimse ykmu kizlar bi umut verin 8+4 üm alttan yolk sac görulebildi ama bebek yok sonradan olusanlar yokmu aranizda
M-huzeyfe _elifmehmet_ canım benim de öyleydi. Alttan muayene dediker ben istemedim 10 haftalk gittim hem bebek görüldü hem kese hem kalp atşı Geç döllenmeden de olablio bazen
_elifmehmet_ 2melekannesi_ doktorum biraz umitsiz ve herkes olumsuz konusuyo moralim nozuldu acikcasi persembe tekrar gidicem %50 ihtimal verdi
_elifmehmet_ Elfs persembe tekrar cagirdi ama cok umitsizdi kese boyutlarida oyle cok buyuk degil 18 mm yolk kesesi 2mm
Gizmos @_elifmehmet_ hiç Ümitsizliğe kapılmayın. Geç döllenme olabilir içinizi ferah tutun en fazla bir hafta içinde görünür diye düşünelim🌸🙏🏻
_elifmehmet_ Gizmos Allah tan umit kesilmez ama yolk kesesi varsa bebekte olması gerekiyo diyo herkes bi umut herkesin fikrini aliyoruz iste
BMelek _elifmehmet_ benim ilk gebeligimde aynisi oldu bebek vardi ama buyumuyordu. Gebelik kesedi 25-30 mm olana kadar bekleyelim dedi doktor en son 30 mm oldugunda umidi keseriz dedi ve bana doktor %50 ihtimal bile vermedi sizin kese 18 mm biraz daha bekleyin insallah gec dollenmedir
Aysununannesi00 _elifmehmet_ korkma cnm benm kesem hep boştu yolk ve sac varsa bebek oluşur demişti doktorm boş olduğu için alınmıştı geç döllenme olmuştur güzel habelerini beklyrm
ebruzb _elifmehmet_ benim 6 da yolk var bebek yoktu 8 de hem bebek hem kalp atışı duyduk geç döllenme olabilir doktorum yolk olduğu sürece bebeğin oluşacağını söylemişti o zaman
NilNehir ebruzb merhaba ben de aynı durumdayım kese var, yolk var ama kalp atışı duyulmadı. 6+3 deyim.sizin süreç nasıl ilerledi? bir de beta hcg değerleriniz nasıldı bu dönemde artışı falan.
derindemir _elifmehmet_ bildiğim kadarıyla yolk saç göründüyse bebek oluşacak demek oluyor bu.sakin olun bence herşey yolunda gidiyor sadece geç döllenme olmuş muhtemelen.benim doktorum yolku gördükten 1 hafta sonra bebek için çağırmıştı beni
_elifmehmet_ derindemir benide 4 gün sonra çağırdı umarım duyarız siz görmüsmuydunuz bir hafta sonra gittiginizde