Mest12 Kızlar çok heyecanlıyım yarın doktor gün verecek 37 haftalık oluyorum lütfen dua edermisiniz perşembe gününe vermesini çok istiyorum abisiyle aynı güne gelecek doğum günü Allahım eğer iyiyse inşallah o vakiti nasip eder bana 💓💓
mehmel54 Mest12 bende cuma günü alacağım günü ve çok heyecanlıyım 21 aralık istiyorum nedenini bilmiyorum teklif edersek belki kabul ederler 🥰
gulsahasel Yaa bende devlet hastanesinde Doğum yapıcam inşallah Cuma günü randevum var 36+6 ya denk geliyor gün verirler mi devlet hastanesiya bir belirsizlik gidiyor 🥴 özel bir durumunuz var mı yoksa artık 37den sonra zamanı diye mi gün vericem dedi doktor
Aysununannesi00 gulsahasel 37. Hafta da 38 in içine gün veriyor cnm sezeryan da genel de doktorlar 38. Hafta da alıyor
Mest12 gulsahasel geçen hafta gittiğimde bebeğin iyi olup üç kilo ülçüldü bana 25 aralığa kadara alacaz ama sen haftaya gene gel dedi gün için sezaryen için de kan tahlili idrar tahlillerimide alıp eve gönderdi
gulsahasel Mest12 benimde inşallah Cuma verir artık herhalde benimde bebişimin karın çevresi falan 3 hafta önden gidiyor 3300 kg dı en son 39a kadar bekliyoruz bir sıkıntı yoksa dediler bana ondan merak ediyorum 😌