Mom545441 AzorsGril18 valla idrara çıktım idrardan önce löp diye açık sarı akıntı oldu ay noluyoo dedim kendi kendime 🤭🙂
Mom545441 AzorsGril18 nedenlerine baktım adet yaklaşııyor diyede olabilir gebelikte olabilir yazıyor gebelikte ya koyu ya sarı ya da şeffaf akıntı olurmuş
Efemom2 Mom545441 şu belirtilerm olmasa bunkadr takılmicaktık belki ama bilmiyrm bende her dk test yapmak istiyrm günler geçmiyo
Mom545441 Efemom2 gerçekten ama bide şöyle bişey var ben adet öncesi iki büklüm gezerim sancımdan hafif sancı gelip gidiyor yumurtlamadan beri
Minikkuzular Mom545441 bence en güzeli beklemek sonra hel bir üzüntü umutsuzluk gün geçse bile bende hep silik çıkardı en iyisi beklemek
Mom545441 Minikkuzular valla her bir gün 1 ay gibi geliyor normalde aaa bu hafta ne çabuk geçti falan dediğim günler olurdu şimdi yok 🥰
Efemom2 Mom545441 benmde agrım olur normalde ama bu sefer çok erken başladı hakkımızda hayırlısı olsun
tontonhanim Adetime 8 gün kala öğrenmiştim idrar testiyle bende adet ağrısı ve açık kahveye çalan sarımsı akıntı vardı onlar olmustu belirtim testte silik çıktı kanda da betam yüksek çıktı öyle öğrenmiştim 🤗
Mom545441 tontonhanim ben adete 10 gün kala yapmıştım ama negatif çıkmıştı farklılık gösterir mi her kadında
kuzeymomsss Mom545441 ben devamlı yaptığım için trendyoldan 15li almıştık 😂😂 eczaneler de birde daha pahalı
Gamze01- minipanda çok silik bir şekilde çizgi çıkmıştı. Birkaç kere yaptım o Yüzden her yaptığımda silik çizgi biraz daha belirginleşti