PrensesFiona pijamaboregi Ben İbrahim hocaya gidiyorum canım senin dediğin doktor yeni gelmiş heralde ilk defa duydum. Ben de kadında rahat ederim diye aysun hocaya gittim ama risk olmadığı halde bizim yüreğimizi ağzımıza getirdi. İbrahim hocaya geçtim o yüzden çok bilgili ve kendinden emin konuşuyor. Bu da rahatlatıyor haliyle.
tugbacns pijamaboregi devam ettiniz mi acaba Melike güler hanıma ben de gebe olduğumu yeni öğrendim ve bu doktora gidiyorum sizce nasıl iyi mi ?
pijamaboregi MerveKozann İbrahim beyi çok duyuyorum ama kadın doktorla ilerlemek istiyorum kendimi rahat hissetmek açısından… İbrahim bey iyi mi ? Numarasını veriyor mu
MerveKozann pijamaboregi benim daha çok yeni 9 haftalığız 1 kere muaneye gittim. Garip gelicek belki ama bende kadın dogumcularda erkeklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Kia Ibrahim hoca numarasını veriyor canim eğer panik bir hastaysan öneririm çünkü o kadar rahat ki sende ister istemez kafanda soru işaretlerini ona sorunca onun tavrından dolayı rahatliyorsun
MerveKozann PrensesFiona 9 hafta benimde 😏 siz sonlara doğru gelmişsiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
pijamaboregi MerveKozann merhaba ben İbrahim beye muayene oldum ama numarasını almayı unuttum rica etsem benimle paylaşır mısınız