Happyy_mam93 Cerla yok bee HCG hormonu hamilelik dışında vücutta salgilanmaz yanlış bilgi vermeyin testin bozuk olma ihtimali daha mantıklı
Ferda_33 Sevdashn İnşALLAH Rabbim gönlüne göre versin 4 yıl beklemiş biri olarak çok iyi bilirim o duyguyu
Happyy_mam93 Sevdashn sen kan ver bence gebelik var görünüyor eğer olmasaydı silik nokta bile çıkmazdı
Goncazafer Sevdashn eger on dkkadan sonra ciktiysa bu testlerde yanlis oluyor sonradan beliriyor banada oyle olmustu ayni testten
Seyran00 Sevdashn Bence var çünkü benim adetime 5 gün varken böyle cikmisti 2 aylık hamileyim şimdi 🥰
3mlek2bebkannesi Sevdashn silik çizgi var muhtemelen çok yeni bir kaç gün snra tekrarlayın yada kan verin 🌼🌼
Sevdashn 3mlek2bebkannesi Erken gebelik testi ile yarın sabah ilk idrarla yapsam daha belirgin olur mu
iki_bal_annesi58 Sevdashn benim de böyle silik çıktı ama net olarak belli canım kan ver daha net olur bende öyle yaptım inşallah vardır 🤲❤️
3mlek2bebkannesi Sevdashn o testlerlede aynı silk çıkıyor ben bu hamileligimde yaptım erken gebelik testi çok silik çıktı adetinizn geçemsini bekleyin
Elalayla Adetiniz birkaç gün geçsin acele etmeyin bazen kimyasal oluyor, bazen kistten pozitif çıkıyor. Hem kesin olarak beta değeride netleşir erkenden yaptırınca bide beta artışı stresi yaşıyorsun. Değer düşük çıkınca dr takip istiyor. Sabredin.
Sevdashn Elalayla daha önceki aylarda yaptım hiç böyle olmamisti ama inşAllah kimyasal gebelik değildir
Mrv58 Elalayla aynen sonra gün aşırı test vermek zorunda kalınıyor 10 gün feln gibi bir süre oda insanı strese sokuyor acaba yükselecek mi düzenli olarak iki kat arttı mı insan çok strese giriyor